Over ons

Herwin het vertrouwen in je lichaam

Carin is een product van de design-tech start-up LifeSense Group, geboren uit de missie om vrouwen in staat te stellen hun vertrouwen in hun lichaam te herwinnen. De motivatie om Carin te ontwikkelen was om de kwaliteit van leven te verbeteren voor vrouwen met ongewenst urineverlies. Inzicht in de ervaring van vrouwen en samenwerking met zorgprofessionals was cruciaal in het ontwikkelingsproces. In samenwerking met zorgprofessionals (waaronder bekkenbodemtherapeuten) werd Carin getest door meer dan 150 vrouwen met urineverlies. Op basis van hun ervaringen en feedback is het eindproduct in 2015 tot stand gekomen. Inmiddels zijn er wereldwijd duizenden vrouwen die met behulp van Carin hun ongewenste urineverlies hebben opgelost!

Distributie door OneMed

Carin wordt in Nederland gedistribueerd door OneMed. Al meer dan 80 jaar werkt OneMed elke dag samen met de complete zorgketen in het hele land aan betere zorg. OneMed gelooft in een persoonlijke aanpak waarbij de juiste hulpmiddelen, informatie en begeleiding zorgen voor zelfredzaamheid, minder complicaties en een betere kwaliteit van leven. Klanten waarderen onze service met een 9 en typeren onze medewerkers als vriendelijk, deskundig en altijd behulpzaam.

Lees meer over OneMed

Carin kan helpen bij ongewenst urineverlies. Doe de test om te kijken of Carin ook geschikt is voor jou. Als je al weet dat Carin voor jou werkt kun je ook direct bestellen!